Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Έμποροι: Δεν μπορούμε να πληρώσουν ούτε αποζημιώσεις απόλυσης

Έμποροι: Δεν μπορούμε να πληρώσουν ούτε αποζημιώσεις απόλυσης.

H οικονομική κρίση έχει φέρει σε αδιέξοδο τα μικρά καταστήματα.Αδυναμία καταβολής ακόμη και της αποζημίωσης στους υπαλλήλους τους, σε περίπτωση απόλυσης, δηλώνει μεγάλος αριθμός ιδιοκτητών μικρών καταστημάτων με έως 3 υπαλλήλους.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της , η Πανελλήνια Ένωση Εμπόρων Σιδηρικών και Βιομηχανικών Ειδών, που εκπροσωπεί 12.000 μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, ένας σημαντικός αριθμός μελών της βρίσκεται ήδη σε εξαιρετικά δεινή θέση και δεν μπορεί να καταβάλει ούτε καν τις αποζημιώσεις απόλυσης.

Όπως επισημαίνει η Ένωση, αυτή τη περίοδο, που οι έμποροι και ειδικότερα όσοι ασχολούνται με την οικοδομή, έχουν υποστεί πρώτοι τις τεράστιες επιπτώσεις της κρίση, η πολιτεία πρέπει να συμβάλει ουσιαστικά, ζητώντας να υπάρξει καταβολή του ποσού των αποζημιώσεων μέσω του ΟΑΕΔ.

24h NewsRoom
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο