Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Έρχεται το ηλεκτρονικό τιμολόγιο.

Συνάντηση την Τετάρτη υπό την εποπτεία του υφυπουργού Καινοτομίας.Σημαντική συνάντηση θα υπάρξει υπό την εποπτεία του υφυπουργού Καινοτομίας, κ. Παντελή Τζωρτζάκη, την επόμενη Τετάρτη, με στόχο να οδηγηθεί η κυβέρνηση σε εξελίξεις αναφορικά με το ηλεκτρονικό τιμολόγιο. Στόχος της κυβέρνησης είναι να δρομολογηθούν οι ενέργειες και ο νέος και σύγχρονος αυτός τρόπος τιμολόγησης, να κάνει την εμφάνισή του στα τέλη του 2012. Στη συγκεκριμένη συνάντηση, υπό τον κ. Τζωρτζάκη, θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι της αγοράς αλλά και των τραπεζών, ώστε να δοθούν όλες οι αναγκαίες κατευθύνσεις.

24h NewsRoom




Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description internet | Οκτωβρίου 18, 2011 8:04 π.μ. | Reply
Ναι τελος του 2012 θα εχουμε εσας ακομα!!
image description LIAROMMATIS | Οκτωβρίου 18, 2011 5:23 μ.μ. | Reply
ΖΗΣΕ ΜΑΙ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΛΗ!!!!!!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο