Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας της Γ.Γ.Π.Σ.

Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας της Γ.Γ.Π.Σ.

Την παραίτησή του υπέβαλε πριν από λίγες μέρες ο γενικός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων, Διομήδης Σπινέλλης. Ο κύριος Σπινέλλης είχε τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη θέση από τον προηγούμενο υπουργό οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου και διατηρήθηκε στο ίδιο πόστο από τον κύριο Βενιζέλο. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου οικονομικών, έχει ζητηθεί από τον κύριο Σπινέλλη να παραμείνει στη θέση του, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάστης του.

Ο Διομήδης Σπινέλλης θεωρείται υπεύθυνος για τα προβλήματα (και κυρίως τη μη επίλυση τους), που υπήρξαν στη λειτουργία του TAXIS και του TAXISNET, καθ΄ όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς και τα οποία οδήγησαν σε σημαντικές καθυστερήσεις στην είσπραξη εσόδων.

www.24h.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description giamitro | Οκτωβρίου 17, 2011 4:37 μ.μ. | Reply
Θεωρείται υπεύθυνος επειδή καθυστέρησε την είσπραξη των εσόδων. Δηλαδή που καθυστέρησε το ανελέητο sex στους Έλληνες. Το άγριο sex το ονομάζουν τώρα είσπραξη εσόδων οι κουκουλοφόροι της σύγχρονης ιστορίας.
image description COSTAS | Οκτωβρίου 17, 2011 4:13 μ.μ. | Reply
Όταν διασύρουν έναν διεθνώς καταξιωμένο επιστήμονα τότε δεν έχω να περιμένω τίποτε άλλο.
image description gkazan | Οκτωβρίου 18, 2011 10:19 π.μ. | Reply
Την διεθνή καταξίωση ο συγκεκριμένος ανεκδιήγητος τύπος που την απέκτησε; Στην κλαδική του ΠΑΣΟΚ;;; Όταν κάποιος "διεθνώς καταξιωμένος επιστήμων" αποφασίζει να εργασθεί στο Ελληνικό Δημόσιο, σημαίνει ότι α) πάει για αρπαχτή και καμιά προμηθειούλα, β) είναι ο λιγότερο ικανός για την θέση, ώστε να μπορεί ο υπουργός να επιρρίψει τις ευθύνες σε αυτόν. Πελάτης μου γιατρός με την παραπάνω επιχειρηματολογία, μου εφιστούσε την προσοχή στο γεγονός ότι ΚΑΝΕΝΑΣ επιτυχημένος ιατρός, δεν αφήνει το ιατρείο του και την πελατεία του, προκειμένου να διορισθεί πρόεδρος σε νοσοκομείο...γιατί πολύ απλά τα λεφτά είναι πολύ λίγα... Άρα είτε είναι λαμόγιο, είτε πολύ "άχρηστος" για τον ιδιωτικό τομέα... Παπαλα....
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο