Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Δελτίο τύπου της Α.Σ.ΚΙ. Εφοριακών σχετικά με τις πρόσφατες εκλογές

Α.Σ.ΚΙ. ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ
ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

14.10.2011

Μεγάλη αύξηση των δυνάμεων του ψηφοδελτίου «ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ» καταγράφηκε στις εκλογές των εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων. Από 8% που είχε το 2008, αύξησε κατά 275% τις δυνάμεις του και έλαβε 23% το 2011, κατακτώντας πλέον την ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ!

Στο ψηφοδέλτιο αυτό συσπειρώθηκαν εφοριακοί από το χώρο της Ανανεωτικής και Ριζοσπαστικής  Αριστεράς και Ανεξάρτητοι που συναντήθηκαν και αγωνίστηκαν (ιδιαίτερα από το μνημόνιο και μετά) στα κινήματα, στις πλατείες, στις διαδηλώσεις κλπ.. Χωρίς κομματικές κηδεμονίες και με λειτουργίες αυτονομίας, συσπειρώθηκαν συνδικαλιστικά διαφορετικές πολιτικές απόψεις, αλλά με κοινό στόχο και πλαίσιο. Με καθαρό πολιτικό λόγο, ανέδειξαν τα προβλήματα του κλάδου, σε σύνδεση με τα γενικά πολιτικά ζητήματα όπως τα θέματα φοροδιαφυγής και της απουσίας πολιτικής βούλησης για να αντιμετωπιστεί, την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών κλπ και συγκρούστηκαν με τον κυβερνητικό συνδικαλισμό της ΠΑΣΚΕ, η οποία από 56% έπεσε στο 36% και έχασε μετά από πολλά χρόνια την αλαζονική αυτοδυναμία της!

Τα πλήρη αποτελέσματα στο www.eforiakoi.org  Για την ΑΣΚΙ

Αλεξιάδης Τρύφων: 6944614559
Μέρκος Δημήτρης: 6973991235
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο