Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων
Αλλες ειδήσεις

Ανακοίνωση της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. για τις απεργιακές κινητοποιήσεις

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)
ΠΛ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 12 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666   
www.efeeth.gr,  e-mail:  [email protected]
    
ΠΡΟΣ
ΤΑ ΜΕΛΗ
ΤΗΣ Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.

ΚΟΙΝ.: 1) Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
2) ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ
                      
Θεσσαλονίκη 14 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Όλες οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις βιώνουν σήμερα την απαράδεκτη πολιτική της Κυβέρνησης να φορτώνει στις πλάτες τους μια σειρά από δυσβάστακτους φόρους που επιβαρύνουν την οικονομική τους θέση και οδηγούν την πραγματική οικονομία στην αποδιοργάνωση και την καταστροφή.

Τα λουκέτα συνεχώς αυξάνονται και η βαριά ψυχολογία που επικρατεί στην αγορά δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και μαρασμού.

Παράλληλα, η πορεία της  ύφεσης της χώρας επιδεινώνεται συνεχώς, τα ελλείμματα και το χρέος αυξάνονται, οι θέσεις απασχόλησης μειώνονται και η ανεργία έχει φτάσει σε δυσθεόρατα ύψη.

Για την δραματική αυτή οικονομική κατάσταση, που πλήττει καίρια τις επιχειρήσεις, τα γραφεία μας και τους εργαζόμενους πρέπει όλοι να αντιδράσουμε.

Για αυτό το σκοπό το Δ.Σ της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. καλεί τα μέλη της να κλείσουμε όλοι τα γραφεία μας στις 19/10/2011 και να συμμετάσχουμε μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση που αποφάσισε η ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ μαζί με την Ο.Ε.Ε.Θ., την ΟΒΣΘ και τον ΕΣΘ, που θα πραγματοποιηθεί στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Τσιμισκή, ώρα 10.30 πμ.

Πρέπει να αντιδράσουμε στην πολιτική αυτή που εξαθλιώνει την ραχοκοκαλιά της εθνικής μας οικονομίας που αποτελούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Όσο μένουμε αδρανείς και συμβιβαζόμαστε με την καθημερινότητα και τις δυσβάσταχτες υποχρεώσεις μας τόσο τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα για μας για την κοινωνία και για τη χώρα μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        
ΔΟΒΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο