Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων
Αλλες ειδήσεις

Ανακοίνωση της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αθηνών-Πειραιώς

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Απ.Αναγ.Μον. Πρωτ. Αθηνών 5581/2009 ΑΜ: 27961/Ειδ. 5968/2009
Βερανζέρου 34 Τ.Κ. 104-32 Αθήνα – E-mail: [email protected]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επειδή

κάθε μέρα που ξημερώνει, φέρνει νέα μέτρα από την κυβέρνηση, πιο επώδυνα από τα χθεσινά, μέτρα που μας οδηγούν  σε οικονομική και κοινωνική περιθωριοποίηση και εξαθλίωση,

Επειδή

η ύφεση, η ανεργία και τα λουκέτα αφορούν και εμάς,

Αποφασίσαμε εμείς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να κλείσουμε τα γραφεία μας την 19η Οκτωβρίου 2011, συμμετέχοντας  στην πανελλαδική απεργία που έχει προγραμματιστεί για αυτήν την ημέρα.  

Καλούμε τα μέλη του Ένωσής μας, και κάθε συνάδελφο, να συμμετάσχουν στην απεργία με το κλείσιμο των γραφείων τους.

Γιατί, ας μην ξεχνάμε, κανείς μας δεν θα ξεφύγει από την λαίλαπα, όσο παραμένουμε άπραγοι μέσα στα γραφεία μας και εγκλωβισμένοι από τις υποχρεώσεις μας.Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                             
Ειρήνη Γιαννουλάτου                               

Ο Γενικός Γραμματέας
Σωκράτης Μανωλέλλης
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description nickolakis | Οκτωβρίου 14, 2011 7:57 π.μ. | Reply
...και να κλείσουμε και τα κινητά μας συνάδελφοι...αλλιώς δεν έχει νόημα...!!!
image description kosmasgr | Οκτωβρίου 14, 2011 8:35 π.μ. | Reply
Αυτά είναι λεονταρισμοί χωρίς κανένα νόημα. Δηλαδή αν κλείσουμε τα γραφεία τι θα καταφέρουμε. Θα χάσουμε μια μέρα και μετά θα ζητάμε παρατάσεις. Αν κλείσουμε και τα τηλέφωνά μας θα κάνουμε κακό στους τυρανισμένους πελάτες μας που ψάχνουν να βρούν την λύση πως θα επιβιώσουν (όσοι μπορέσουν). Η λύση είναι μια . Καμία αποστολή χρεωστικής δήλωσης ΦΠΑ, ΦΜΥ κ.ο.κ. ώστε να καταρεύσει μια ώρα αρχίτερα το μαγαζί και να τελειώνουμε.
Έχουμε την μεγαλύτερη ισχύ από όλους τους κλάδους αυτή την στιγμή στα χέρια μας κα δεν κάνουμε τίποτα γιατί είμαστε όλοι ξιλοβολεμένοι...
image description trapezokomos | Οκτωβρίου 14, 2011 10:04 π.μ. | Reply
οντως να μη στειλουμε καμια χρεωστική φπα (και ας εχουμε πληρωθει από τον πελατη για να την στείλουμε) ,να μην εισπράξει το κράτος και να βγούν και κανα δυο έκτακτες εισφορές στους συνταξιούχους ακόμα μεχρι το τέλος του έτους...γιατί πιστεύω ότι δεν είναι λύση αυτό;;;
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο