Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Γ. Αλογοσκούφης για εθελουσία έξοδο του ΟΤΕ

Εντός της ημέρας υπογράφεται η κοινή υπουργική απόφαση για την εφαρμογή του νόμου που αφορά την εθελουσία έξοδο του ΟΤΕ, δήλωσε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης....

Εντός της ημέρας υπογράφεται η κοινή υπουργική απόφαση για την εφαρμογή του νόμου που αφορά την εθελουσία έξοδο του ΟΤΕ, δήλωσε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης.

Απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Έφης Χριστοφιλοπούλου, ο κ Αλογοσκούφης διευκρίνισε ότι η συμβολή του ελληνικού δημοσίου θα γίνει αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το αν είναι κρατική η ενίσχυση. Σε περίπτωση που είναι αρνητική η εισήγηση της -πρόσθεσε- το ποσό αυτό θα πληρωθεί εξ ολοκλήρου από τον ΟΤΕ.

«Μήπως το επόμενο χαστούκι για την κυβέρνηση θα είναι η απόρριψη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή της κρατικής ενίσχυσης;» σημείωσε από την πλευρά της η κ Χριστοφιλοπούλου.

«Εμείς απαντήσαμε ότι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι αυτό το μέτρο δεν δίνει πλεονέκτημα στον ΟΤΕ [OTEr.AT]  ούτε αποτελεί νόθευση του ανταγωνισμού. Η κυβέρνηση δεν κρύβει τα προβλήματα κάτω από το χαλί όπως το κάνατε εσείς», της ανταπάντησε ο κ. Αλογοσκούφης.
Πηγή Ναυτεμπορική
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο