Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Εξετάζουμε μεγαλύτερο «κούρεμα» για την Ελλάδα.

Γιούνκερ: Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας η έκθεση της τρόικας

Την αισιοδοξία του ότι τελικά η έκτη δόση των 8 δισ. ευρώ θα εκταμιευθεί προς την Ελλάδα εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, μετά τη συνάντηση με το Γιώργο Παπανδρέου στις Βρυξέλλες.

Ο πρόεδρος του Eurogroup δήλωσε παράλληλα ότι τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ δεν ευσταθούν, ενώ παραδέχθηκε ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες συζητούν το ενδεχόμενο επιβολής ενός μεγαλύτερου από το 21% «κούρεμα» στο ελληνικό χρέος.

Συγχρόνως, τόνισε ότι η αξιολόγηση της τρόικας για την πορεία της ελληνικής οικονομίας - από την οποία και θα κριθεί αν πρέπει να εκταμιευθεί η 6η δόση - θα είναι έτοιμη έως τα μέσα της άλλης εβδομάδας.

Πηγή Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description PLAT | Οκτωβρίου 14, 2011 12:36 μ.μ. | Reply
ΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ.ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΠΡΙΝ ΜΑς ΣΦΑΞΟΥΝ.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο