Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Δεκαήμερη απεργία αποφάσισαν οι υπάλληλοι του Υπ. Οικονομικών

Δεκαήμερη απεργία αποφάσισαν οι υπάλληλοι του Υπ. Οικονομικών

Δεκαήμερη απεργία από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου κήρυξε η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Οικονομικών (ΟΣΥΟ), εκφράζοντας την αντίθεσή της στις ρυθμίσεις για το ενιαίο μισθολόγιο, τις καταργήσεις υπηρεσιών και τα σχέδια για την εργασιακή εφεδρεία.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Οικονομικών:

Ο.Σ.Υ.Ο.

Η Κυβέρνηση, συνεχίζοντας τον αντιλαϊκό της κατήφορο, δίνει με το σχέδιο νόμου περί ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ και λοιπών ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ, το τελειωτικό χτύπημα στις κατακτήσεις του κλάδου μας.

Απολύει μόνιμους Δημόσιους Υπαλλήλους.
Καταργεί Δημόσιες Υπηρεσίες.
Καταβαραθρώνει τις αποδοχές μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ
Α Π Ε Ρ Γ Ο Υ Μ Ε
17 – 18 – 19 – 20 – 21 – 24 – 25 – 26 & 27/10/2011.


Ο Λ Ο Ι Σ Τ Η Ν Σ Υ Γ Κ Ε Ν Τ Ρ Ω Σ Η
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ & ΩΡΑ 11.00
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ.
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΡΕΙΑ
ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Α. Ντούμας Ι. Μοϊάνος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο