Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ραντεβού Κουσελά με τον εισαγγελέα του οικονομικού εγκλήματος.

Για τα όσα κατέθεσε για τους φοροφυγάδες.

Tετ-α-τετ με τον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος Γρηγόρη Πεπόνη θα βρεθεί την Παρασκευή το πρωί ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς, προκειμένου να καταθέσει για όσα φέρεται ότι είπε στην τελευταία συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τη λίστα φοροφυγάδων που είχε περιέλθει εν γνώση του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση συνδέεται με την υπόθεση αυτή.

Οι δηλώσεις του κ. Κουσελά που είχαν δει το φως της δημοσιότητας είχαν προκαλέσει την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα, ο οποίος ξεκινά την προκαταρκτική εξέταση από τον ίδιο τον καταγγέλλοντα, τον κ. Κουσελά, ο οποίος και θα κληθεί να εξηγήσει τί ακριβώς εννοούσε σχετικά με τη μεταχείριση προσώπων τα ονόματα των οποίων περιέχονται στην επίμαχη λίστα.

Πηγή newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο