Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΥΠ.Οικ.- Καλύτερα να γυρίσουμε στο 2004 παρά στο 1960.- Θα αυξηθούν οι αντικειμενικές αξίες αλλά θα μειωθούν οι συντελεστές

Μιλώντας στην εκπομπή “Ανατροπή” του Mega, o κ. Βενιζέλος ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

-Tο πολυνομοσχέδιο, που θα πρέπει να ψηφιστεί είναι πολύ σκληρό, ωστόσο θα διευκολύνει την αύξηση των επενδύσεων και θα μειώσει το μισθολογικό κόστος.

-Έχουμε εικόνα της κατάστασης και είναι κρίσιμη υπογράμμισε αναφερόμενος στις συνομιλίες Σαρκοζί - Μέρκελ για το ενδεχόμενο κούρεμα του ελληνικού χρέους, διευκρινίζοντας ότι η συμφωνία της 21ης Ιουλίου θα εφαρμοστεί "απλά κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες επανεξετάζονται".

-Οι επιχειρησιακές συμβάσεις ανέφερε ότι θα πρέπει να ενισχυθούν, και σημείωσε επίσης ότι δεν θα καταργηθεί η συλλογική σύμβαση εργασίας.

-Υπάρχει μια χύμα φορολογική κατάσταση, μια άγρια αδικία σε όσους έχουν εισοδήματα από μισθωτή εργασία και συντάξεις.

-Οταν δεν ξέρουμε ποιο είναι το πραγματικό φορολογητέο εισόδημα, όταν υπάρχουν πάμπολλοι επαγγελματίες και επιτηδευματίες που δηλώνουν εισοδήματα κάτω από το αφορολόγητο όριο δεν έχουμε ορθά αποτυπωμένα έσοδα.

-Καλύτερα να γυρίσουμε στο 2004 παρά στο 1960.

-Θα αυξηθούν οι αντικειμενικές αξίες αλλά θα μειωθούν οι συντελεστές ώστε να μην αυξηθεί η φορολογική επιβάρυνση.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description doctor | October 11, 2011 9:04 AM | Reply
Σύντομα θα γυρίσουμε στο 1922, λίγο μετά την μικρασιατική καταστροφή, όπου οι πρωταίτιοι πολιτικοί τιμωρήθηκαν με θάνατο.
image description vedro | October 11, 2011 2:50 PM | Reply
Αν γυρίσουμε στο 2004 απαιτώ βενζίνη 0.79€, πετρ.θέρμανσης 0.40€, να πάρουμε το euro 2012 (μιας και θα προκριθούμε σήμερα λογικά), να γίνουν Ολυμπιακοί Αγώνες το καλοκαίρι,να έρθει ο Giovanni πίσω στον Ολυμπιακό όπως το 2004 και το καλοκαίρι να πάω στην Ρόδο διακοπές όπως το 2004 και να με περιμένει η Ολλανδέζα που είχα γνωρίσει(για ευνόητους λόγους).
image description gkazan | October 11, 2011 3:25 PM | Reply
Εγώ θέλω να πάμε στο 1967...αλλά αυτή τη φορά να ανακριθούν, φυλακισθούν και ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ... και μετά ας κάνουμε εκλογές, απλά να ξέρουν οι επόμενοι ότι οι πολιτικοί θα έχουν ΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΕΥΘΥΝΗ και οι πράξεις τους ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ σε ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ, ούτε και με τον θάνατό τους. Επίσης μέχρι 4ου βαθμού συγγένειας ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ το δικαίωμα του εκλέγεσθαι για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, από 1821 έως σήμερα. Έτσι εννοώ εγώ την δημοκρατία...και σε όποιους "δημοκράτες" αρέσει. Ο Έλληνας δεν θέλει απόλυτη ελευθερία, όπως την διαμόρφωσαν μεταπολιτευτικα, θέλει ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο