Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ρολά την επόμενη εβδομάδα εφορίες και τελωνειακοί.

«Ρολά» κατεβάζουν την επόμενη εβδομάδα οι εφορίες ενώ οι τελωνειακοί κλείνουν τα τελωνεία για 6 ημέρες.

Ρολά την επόμενη εβδομάδα εφορίες και τελωνειακοί.

«Ρολά» κατεβάζουν την επόμενη εβδομάδα οι εφορίες ενώ οι τελωνειακοί κλείνουν τα τελωνεία για 6 ημέρες.

Εφοριακοί και τελωνειακοί απαντούν με απεργιακές κινητοποιήσεις στις περικοπές κατά 50% των αποδοχών τους που φέρνει το νομοσχέδιο για το νέο μισθολόγιο – βαθμολόγιο.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. αποφάσισε δυο 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από τις 17 έως και τις 20 Οκτωβρίου ενώ η Ομοσπονδία των Τελωνειακών προκήρυξε τρεις 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από την Τρίτη 18 Οκτωβρίου μέχρι και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.


Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο