Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μεγαλύτερο κούρεμα του ελληνικού χρέους ζητάει το ΔΝΤ.

Τη ριζική αλλαγή των όρων της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου φέρεται να ζητάει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Στέλεχος του οργανισμού δήλωσε στο 24h.gr ότι πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερο κούρεμα στο ελληνικό χρέος, από το 21% που προβλέπει το PSI, ώστε αυτό να είναι πραγματικά βιώσιμο.

Η ίδια πηγή δήλωσε ότι η επόμενη δόση θα εκταμιευθεί και πως, με τα σημερινά δεδομένα, θα είναι η έκτη του πρώτου πακέτου και όχι η πρώτη του επόμενου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως το ίδιο στέλεχος υποστηρίζει ότι το Ταμείο δεν έχει θέσει θέμα κατάργησης της εθνικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, αλλά ζητά την επέκταση και σωστή εφαρμογή επιχειρησιακών.

Πηγή 24h.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description vedro | Οκτωβρίου 6, 2011 8:51 π.μ. | Reply
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως το ίδιο στέλεχος υποστηρίζει ότι το Ταμείο δεν έχει θέσει θέμα κατάργησης της εθνικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, αλλά ζητά την επέκταση και σωστή εφαρμογή επιχειρησιακών.

όχι αυγό κοκό.αλλά και τα κανάλια προκειμένου να τρομοκρατήσουν τον κοσμάκη και να έχουν τηλεθέαση κάνουν την τρίχα τριχιά.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο