Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ολοκλήρωση κωδικοποίησης των νόμων και ενημέρωση των σχετικών διατάξεων με τον ν. 4021/2011.

5 Οκτώβριου 2011 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
Η επιστημονική ομάδα του TaxHeaven για μια ακόμη φορά προχώρησε στην άμεση ενημέρωση, κωδικοποίηση και συμπλήρωση όλων των σχετικών διατάξεων των νόμων όπως αυτοί τροποποιήθηκαν με τον ν. 4021/2011 "Ενισχυμένα μέτρα εποπτείας και εξυγίανσης των πιστωτικών ιδρυμάτων - Ρύθμιση θεμάτων χρηματοπιστωτικού χαρακτήρα - Κύρωση της Σύμβασης - Πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και των τροποποιήσεών της και άλλες διατάξεις."

Έχοντας πάντα ως γνώμονα την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των συναδέλφων κωδικοποιήσαμε άμεσα όλους τους σχετικούς νόμους και σήμερα οι συνδρομητές μας μπορούν να ενημερωθούν για το πώς αυτοί έχουν τροποποιηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, με τον ν.4021/2011, κωδικοποιήθηκαν και συμπληρώθηκαν οι σχετικές διατάξεις στους παρακάτω νόμους:

ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 2190/1920 Περί Ανωνύμων Εταιρειών

NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3863/2010 Νέο Ασφαλιστικό Σύστημα και συναφείς διατάξεις, ρυθμίσεις στις εργασιακές σχέσεις.

NOMOΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 3691/2008 Πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας και άλλες διατάξεις.

ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 3746/2009 Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων (ΤΕΚΕ), ενσωμάτωση των Οδηγιών 2005/14/ΕΚ για την υποχρεωτική ασφάλιση οχημάτων και 2005/68/ΕΚ σχετικά με τις αντασφαλίσεις και λοιπές διατάξεις.

ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4002/2011 Τροποποίηση της συνταξιοδοτικής νομοθεσίας του Δημοσίου. Ρυθμίσεις για την ανάπτυξη και τη δημοσιονομική εξυγίανση. Θέματα αρμοδιότητας Υπουργείων Οικονομικών, Πολιτισμού και Τουρισμού και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3943/2011 Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, στελέχωση των ελεγκτικών υπηρεσιών και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών.

ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 2130/1993 Τροποποίηση και συμπλήρωση διατάξεων της περιφερειακής διοίκησης, του κώδικα της Ελληνικής ιθαγένειας, του δημοτικού και κοινοτικού κώδικα, των διατάξεων για τις προσόδους των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλες διατάξεις. [Τέλος Ακίνητης Περιουσίας]



Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι οι εγγεγραμμένοι χρήστες στις συνδρομητικές υπηρεσίες του TaxHeaven, έχουν τη δυνατότητα να δουν και να συγκρίνουν όλες τις προϊσχύουσες διατάξεις των νόμων ανά παράγραφο.


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης