Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σύλληψη και αυτόφωρο για πενήντα φοροφυγάδες.

Σύλληψη και αυτόφωρο για πενήντα φοροφυγάδες.

Στις ενέργειες αυτές προχωρά η εισαγγελία, μετά την πρόσφατη εγκύκλιο του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ν. Παντελή, με την οποία ζητείται η εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος όσων έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές   ύψους 75.000 ευρώ

Οι πενήντα πρώτοι Θεσσαλονικείς φοροφυγάδες που εντοπίστηκαν να οφείλουν ΦΠΑ πάνω από 75.000 ευρώ από την 1η Απριλίου 2011 και μετά, θα συλληφθούν και θα παραπεμφθούν στο αυτόφωρο, με εντολή της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Για το σκοπό αυτό έγινε σύσκεψη στην εισαγγελία με τη συμμετοχή του αρμόδιου εισαγγελέα, Λάμπρου Τσόκα, που είναι αρμόδιος για τη δίωξη  οικονομικών εγκλημάτων, των επικεφαλής των εφοριών Θεσσαλονίκης, καθώς και στελεχών του ΣΔΟΕ και των Ελεγκτικών Κέντρων.

Στις ενέργειες αυτές προχωρά η εισαγγελία, μετά την πρόσφατη εγκύκλιο του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ν. Παντελή, με την οποία ζητείται η εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος όσων έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο, ύψους 75.000 ευρώ και πάνω.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο