Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Παράταση της προθεσμίας καταβολής της εισφοράς αλληλεγγύης έως τις 6/10 - Και όλων των οφειλών που έχουν βεβαιωθεί στις Δ.Ο.Υ

Παράταση της προθεσμίας καταβολής της εισφοράς αλληλεγγύης έως τις 6/10              

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου η προθεσμία καταβολής όλων των οφειλών που έχουν βεβαιωθεί στις Δ.Ο.Υ., παρατείνεται έως και την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011.
Η παράταση κρίθηκε επιβεβλημένη λόγω της διήμερης απεργίας των εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. και της αθρόας προσέλευσης κοινού. Αυτοί οι λόγοι είχαν ως αποτέλεσμα την αδυναμία εξυπηρέτησης του κοινού σε πολλές περιπτώσεις, χωρίς δική του υπαιτιότητα.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description doctor | October 3, 2011 11:37 AM | Reply
Ποια αθρόα προσέλευση βρε άθλιοι; Ποια αθρόα προσέλευση; Ο κόσμος δεν πληρώνει και καλά κάνει και οι υπαλληλίσκοι (ΠΑΣΟΚ) τ' "ακούνε" από τα αφεντικά τους (Τρόικα) και γουστάρω πολύ..!
image description PLAT | October 3, 2011 11:19 AM | Reply
Μαλλον για τις 36 του μηνος θα εννοειτε.Ολες οι αλλες ημερομηνιες δυστυχως ειναι κλεισμενες απο αλλους.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο