Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Έρευνα για την αποτελεσματικότητα των εφοριών

Το υπουργείο Οικονομικών περιμένει το σχετικό πόρισμα του οικονομικού επθεωρητή

Το πόρισμα του Οικονομικού Επιθεωρητή για την αποτελεσματικότητα των ΔΟΥ αναμένει το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να κινηθεί αναλόγως για την ενίσχυση των εισπρακτικών μηχανισμών. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου απέστειλε στη Βουλή έγγραφο με το οποίο ενημερώνει ότι η ΔΟΥ Χρυσούπολης εξέδωσε 2.238 σημειώματα περαίωσης του ν.3888/2010 και έγιναν αποδεκτά 650, ενώ από την 1.1.2011 λειτουργεί τμήμα ελέγχου και το πρώτο επτάμηνο του 2011 έχει ελέγξει περίπου 450 υποθέσεις.

«Όσον αφορά στην αναποτελεσματικότητα των ΔOY», ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αναφέρει ότι: «η αρμόδια υπηρεσία (Διεύθυνση Επιθεώρησης Υπηρεσιών) εξέδωσε εντολή Διενέργειας Έρευνας προς τον Οικονομικό Επιθεωρητή, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της ανατεθείσας έρευνας, θα υποβάλει την οικεία πορισματική του έκθεση».Πηγή: 24h.gr

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο