Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Επιδόματα πολυτέκνων με εισοδηματικά κριτήρια

Τέλος στα επιδόματα πολυτέκνων και τρίτεκνων οικογενειών με ετήσιο εισόδημα άνω των 55.000 ευρώ, βάζει ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος, με νέα ρύθμιση που κατέθεσε στο ν/σ για την αναμόρφωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, που συζητείται στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Παράλληλα, η ίδια ρύθμιση προβλέπει αύξηση του ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος ανά 5.000 ευρώ για κάθε παιδί, μετά το τέταρτο.

Εξάλλου, με άλλη νομοθετική αλλαγή καθορίζονται νέοι όροι και προϋποθέσεις σχετικά με τις υιοθεσίες και τις ανάδοχες οικογένειες.

Ο υπουργός Υγείας, έδωσε έμφαση στην αναμόρφωση του ΕΣΥ, ενώ διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας για απολύσεις νοσηλευτών από νοσοκομεία, στο πλαίσιο εφαρμογής της εργασιακής εφεδρείας.

«Όχι μόνο δεν απολύουμε αλλά αντίθετα εμείς προσλαμβάνουμε νοσηλευτικό προσωπικό» τόνισε, και επιτέθηκε σε όσους επιμένουν με «λόγια του αέρα», όπως είπε, στη διασπορά αυτής της ψευδούς και συκοφαντικής φήμης».

Ο κ. Λοβέρδος ανακοίνωσε επίσης, ότι θα δοθεί νομοθετικά η δυνατότητα σε πανεπιστημιακούς γιατρούς σε όλη τη χώρα, να μπορούν να εργάζονται δύο φορές την εβδομάδα στα ιδιωτικά τους ιατρεία.

Στην απόφαση αυτή, όπως ανέφερε, κατέληξε μετά από πολύμηνη συζήτηση και συνεργασία που είχαν τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας.Πηγή: www.express.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο