Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δεν έχει καθοριστεί ακόμα το ποσοστό των υποχρεωτικών αποδείξεων.

Δεν έχει καθοριστεί  ακόμα το ποσοστό των υποχρεωτικών αποδείξεων.
 
Δεν έχει καθοριστεί το ποσοστό των υποχρεωτικών αποδείξεων, δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου.Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη το ποσοστό των αποδείξεων που θα πρέπει να έχουν συγκεντρώσει οι πολίτες, σύμφωνα με το εισόδημα τους, ώστε να μην πληρώσουν επιπλέον φόρο, ενώ ήδη, η πρώτη αντίδραση εντός της κυβέρνησης εκφράστηκε από τα χείλη του αντιπροέδρου Θ. Πάγκαλου, ο οποίος ζήτησε να υπάρξει συζήτηση για το θέμα.

Σύμφωνα, πάντως, με όσα δήλωσε σήμερα το πρωί ο γενικός γραμματέας του υπουργείου οικονομικών, Ηλίας Πλασκοβίτης, το ποσοστό επί του εισοδήματος θα αυξηθεί, όμως ακόμη δεν είναι γνωστό πόσο. Σε ότι αφορά στη χθεσινή του υπουργού Οικονομικών για συγκέντρωση αποδείξεων που θα αντιστοιχούν έως το 60% του εισοδήματόςτου, τόνισε ότι ήταν ένα παράδειγμα.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα, το ακριβές ποσοστό των αποδείξεων που θα χρειάζεται κάθε φορολογούμενος θα συγκεκριμενοποιηθεί στο νομοσχέδιο για το εθνικό φορολογικό σύστημα που θα κατατεθεί εντός του Οκτωβρίου στη Βουλή. "Το ποσοστό θα είναι λογικό, και θα προκύπτει στατιστικά από ό,τι ο μέσος φορολογούμενος καταναλώνει" σημείωσε στον Σκάι και πρόσθεσε: "Το κίνημα των αποδείξεων πέτυχε, αλλά δεν μπορούμε δημοσιονομικά να αντέξουμε επιστροφές".

Για την εφεδρεία είπε ότι τα αποτελέσματα από τις λίστες των διοικητών δεν είναι ικανοποιητικά ενώ υπογράμμισε πως θα γίνει επέκταση της εφεδρείας σε όλο το δημόσιο, όπου δεν υπάρχει συνταγματική κατοχύρωση της μονιμότητας.

 

24h NewsRoom
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο