Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Εκτός εφεδρείας εφοριακοί και τελωνειακοί.

Χωρίς διακρίσεις θα εφαρμοστεί για όλους τους εργαζομένους στο δημόσιο το ενιαίο μισθολόγιο.Την απόφαση της κυβέρνησης για την εφαρμογή χωρίς εξαιρέσεις του ενιαίου μισθολογίου, επανέλαβε στους εργαζομένους στο υπουργείο Οικονομικών, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σε συνάντηση που είχε ο υπουργός με τους εκπροσώπους των εφοριακών και των τελωνειακών υπαλλήλων , μετά την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, τους διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπαχθούν στο καθεστώς εφεδρείας ούτε θα γίνουν μετατάξεις στον κλάδο τους.

Ο κ. Βενιζέλος , πάντως, που δέχθηκε να συναντήσει τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο υπουργείο του, οι οποίοι παρέμεναν συγκεντρωμένοι από το πρωί έξω από το υπουργείο Οικονομικών, τους ανακοίνωσε ότι το νέο μισθολόγιο στο οποίο θα ενταχθούν και αυτοί, θα εφαρμοστεί από την 1η Νοέμβρη.

Παράλληλα, τους διευκρίνισε, ότι δεν θα υπάρχουν εξαιρέσεις σε ότι αφορά τις περικοπές τόσο των αποδοχών τους όσο και των επιδομάτων τα οποία λαμβάνουν σήμερα.

24h NewsRoom
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο