Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αίτημα του Λ.Σ.Α. προς το Υ.Ο. για παράταση υποβολής δηλώσεων προηγούμενων χρήσεων

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
κ. ΕΥΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ

Κοινοποίηση:
1) ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
κ. Π. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
2) ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
κ. Γ. ΚΑΠΕΛΕΡΗ
3) ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ
κ. Δ. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ

Αθήνα, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Θέμα : Αίτημα για παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων προηγούμενων χρήσεων

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ζητήσουμε την παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων παλαιότερων χρήσεων, που λήγει 30/09/2011.

Ενώ έχει προκηρυχτεί διήμερη απεργία (27 και 28 Σεπτέμβρη) στις Δ.Ο.Υ. ταυτόχρονα το σύνολο των υποχρεώσεων των λογιστών και φοροτεχνών έχει αυξηθεί κατακόρυφα μετά την λήψη των πρόσθετων κυβερνητικών μέτρων.

Εξάλλου, στην δύσκολη αυτή συγκυρία, οι φορολογούμενοι που είναι διατεθειμένοι να υποβάλλουν τις δηλώσεις προηγούμενων χρήσεων, τακτοποιώντας παλιές φορολογικές εκκρεμότητες, δυσκολεύονται να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους σε τόσο κοντινές ημερομηνίες καταβολής.

Για όλα τα παραπάνω ζητάμε να παραταθεί η προθεσμία υποβολής δηλώσεων προηγουμένων χρήσεων μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2011.


Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                           
Πόλυγγερ Μιχαήλ                       

Ο Γεν. Γραμματέας
Φιλιππούσης ΓεώργιοςΣαρπηδόνος 22, 104 42 Αθήνα – Τηλ.: 210 51.38.289, 210 51.57.310-FAX:210 51.32.661
Email: [email protected], [email protected] - Web: www.lsa.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο