Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Συνέντευξη Βενιζέλου για τα νέα μέτρα.

Συνέντευξη Βενιζέλου για τα νέα μέτρα.

 Την ίδια ημέρα που η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ θα κληθεί να τα ψηφίσει στη Βουλή.Μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση των σκληρών μέτρων από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Ηλία Μόσιαλο και λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις επαφές που είχε με την τρόικα στις ΗΠΑ, o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος θα παραχωρήσει αύριο στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη τύπου στην οποία θα κληθεί να δώσει λεπτομέρειες για τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης και κυρίως για το αν θα υπάρξει αλλαγή των μέτρων που ήδη έχουν δημοσιοποιηθεί. Η συνέντευξη του υπουργού δίδεται την ίδια ημέρα που η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, θα κληθεί να ψηφίσει στη Βουλή τα μέτρα που έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων σ΄ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, αλλά έχουν επικριθεί και από βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.
 
24h NewsRoom
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο