Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανακοίνωση της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αθηνών-Πειραιώς

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Απ.Αναγ.Μον. Πρωτ. Αθηνών 5581/2009 ΑΜ: 27961/Ειδ. 5968/2009
Βερανζέρου 34 Τ.Κ. 104-32 Αθήνα – E-mail: [email protected]


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    
Tην 16η Σεπτεμβρίου 2011, διεξήχθησαν οι εργασίες της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αθηνών – Πειραιώς.
  
Κατά την διάρκεια της Γ.Σ. αναπτύχθηκε ζωηρός και γόνιμος διάλογος σχετικά με:

α) Την έως σήμερα πορεία της Ένωσης και

β) Τις δράσεις για το προσεχές διάστημα.
  
Ακολούθησε, σύμφωνα με το άρθρα 14 παρ.2δ και 17 παρ.3 του καταστατικού, ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχθηκε, συνήλθε σε σώμα σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17 παρ.3 του καταστατικού, την 21η Σεπτεμβρίου 2011 και συγκροτήθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: Γιαννουλάτου Ειρήνη
Α’ Αντιπρόεδρος: Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος
Β’ Αντιπρόεδρος: Πανολιάσκος Ιωάννης
Γενικός Γραμματέας: Μανωλέλλης Σωκράτης
Ταμίας: Μάνδαλης Ιωάννης
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Κόντος Αθανάσιος
Μέλος: Βακρινός Κωνσταντίνος
Μέλος: Δανάς Κίμωνας
Μέλος: Κωστάζου Δέσποινα

Αναπληρωματικό μέλος: Μπασδέκη Αργυρώ

Για το Δ. Σ.
             
Η Πρόεδρος                                  
Ειρήνη Χαρ. Γιαννουλάτου               

Ο Γενικός Γραμματέας
Σωκράτης Νικ. Μανωλέλλης
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο