Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Θ. Πάγκαλος: Το τέλος ακινήτων δεν θα έχει μόνιμο χαρακτήρα.

Θ. Πάγκαλος: Το τέλος ακινήτων δεν θα έχει μόνιμο χαρακτήρα.

ΔIEΨEYΣE τα σενάρια περί μονιμότητας επιβολής του τέλους ακινήτων που θα εισπράττεται από τη ΔΕΗ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, μιλώντας χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84. «Δεν έχει σκεφθεί κάτι τέτοιο κανείς ούτε στο οικονομικό επιτελείο ούτε στην κυβέρνηση», τόνισε ο κ. Πάγκαλος αναφερόμενος στο θέμα. Στη συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών λέγοντας ότι είναι εκ πεποιθήσεως της άποψης ότι πρέπει να γίνονται στο προβλεπόμενο διάστημα, ζήτησε συστράτευση πολιτικών δυνάμεων, τάχθηκε υπέρ του ενδεχομένου συγκυβέρνησης των δύο μεγάλων κομμάτων, αλλά κατά των εκλογών αυτή τη χρονική στιγμή.

Επίσης αναφέρθηκε διαστρέβλωση των δηλώσεών του στο ελβετικό Tύπο για την εργασιακή εφεδρεία, διευκρινίζοντας ότι επικαλέστηκε τον ΟΟΣΑ, που εκτίμησε πως το 10% των 700 χιλιάδων δημόσιων υπαλλήλων δεν χρειάζονται. «Με ρώτησε ο Ελβετός δημοσιογράφος, πόσο νομίζω ότι πρέπει να είναι η συρρίκνωση του δημόσιου τομέα, από την άποψη της απασχόλησης... Αυτός μου είπε ότι 100.000 ζητάει η τρόικα, το οποίο είναι γεγονός. Του είπα, ότι δεν χρειάζεται τόσες πολλές, γιατί ο ΟΟΣΑ –τον οποίο έχω υπόψη μου– έχει κάνει μια εκτίμηση ότι οι Eλληνες απασχολούμενοι στον δημόσιο τομέα –όχι στο κράτος, στον γενικότερο δημόσιο τομέα–, με καθεστώς μονιμότητας της μιας ή της άλλης μορφής, δηλαδή ή ως μόνιμοι ή ως αορίστου χρόνου, είναι περί τις 700.000».  

Πηγή: Express.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο