Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Πρόσκληση Σε Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. κος Νικόλαος Παπαδόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας κος Αβραάμ Πανίδης, υλοποιώντας την από 21/02/2006 απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, προσκαλεί τους Προέδρους των Ενώσεων Μελών της Ομοσπονδίας και τα Δ.Σ. των Ενώσεων (που έχουν σαν μέλη και Ελεύθερους Επαγγελματίες Λογιστές – Φοροτεχνικούς) που δεν είναι ακόμη μέλη της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. σε ....

 ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 42 - 46 - ΑΘΗΝΑ 104 34
ΤΗΛ: 210 82 53 445 - FAX: 210 82 53 446 - Ε - Μail: [email protected]
 

ΑΠ.ΑΝΑΓ. ΠΟΛ.ΠΡΩΤ.ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ.ΚΑΤ. 545/4787/94
 

Προς:
-- Προέδρους Ενώσεων Μελών της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
-- Δ.Σ. των Ενώσεων μη μέλη της Ομοσπονδίας
Κοινοποίηση:
Στα Μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Στα Μέλη των Ενώσεων – Μελών της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2006
 

Αξιότιμοι Κύριοι,
 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. κος Νικόλαος Παπαδόπουλος και ο Γενικός
Γραμματέας κος Αβραάμ Πανίδης, υλοποιώντας την από 21/02/2006 απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, προσκαλεί τους Προέδρους των Ενώσεων Μελών της Ομοσπονδίας και τα Δ.Σ. των Ενώσεων (που έχουν σαν μέλη και Ελεύθερους Επαγγελματίες Λογιστές – Φοροτεχνικούς) που δεν είναι ακόμη μέλη της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. σε Διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο (σύμφωνα με το καταστατικό) που θα πραγματοποιηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ, 11
Μαρτίου 2006 στην αίθουσα του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Πανεπιστημίου 44 – ΑΘΗΝΑ – 3ος όροφος) (σύμφωνα με την από 3-3-2006 νεότερη επιστολή μας).
Θέματα προς συζήτηση θα είναι:


1.- Λήψη απόφασης και συντονισμός ενεργειών για τα αναγκαία μέτρα πίεσης που πρέπει να δρομολογήσει ο κλάδος για τα χρονίζοντα προβλήματα του κλάδου, όπως:
-- η ΜΗ εφαρμογή των νόμων και των εγκυκλίων που κατοχυρώνουν και προστατεύουν το επάγγελμά μας , καθώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ έλεγχος κατά την κατάθεση και παραλαβή των πάσης φύσεως δηλώσεων, και
-- η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των ορίων του άρθρου 38 του Ν.2873/2000, που ευνοούν την παραοικονομία στον κλάδο μας
2.- Λήψη απόφασης για την θέση του κλάδου σχετικά με τις ΠΟΛ.1114/18-08-05 και ΠΟΛ.1157/28-12-05 που αναφέρονται στις συγκεντρωτικές καταστάσεις τιμολογίων του άρθρου 20 του Π.Δ.186/92 (Κ.Β.Σ.) και που θέτουν νέες υποχρεώσεις άμεσα στους πελάτες μας και έμμεσα σε όλους εμάς.
Παρακαλούμε τους Προέδρους, κυρίως των Ενώσεων Μελών, να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να έχουν λάβει (μέχρι την 10η Μαρτίου) σχετική
εξουσιοδότηση από τα Δ.Σ. τους ή την Γενική Συνέλευση των Συλλόγων τους, προκειμένου να είναι δυνατή η λήψη απόφασης που θα δεσμεύει την συντριπτική πλειοψηφία των μελών μας και, ή δυνατόν, την συντριπτική πλειοψηφία των μελών που ανήκουν σε ομοιοεπαγγελματικούς συλλόγους.


Ήρθε η ώρα να λάβουμε κοινές αποφάσεις, ώστε αυτή την κρίσιμη περίοδο, για την κάθε κυβέρνηση, να πετύχουμε την ικανοποίηση των ΝΟΜΙΜΩΝ κλαδικών ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ μας, αυτά που μας παρέχουν οι νόμοι και μας στερούν η αδιαφορία των αρμοδίων.
 

Για να πάψουν να αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς.
Για να πάψουν όταν λένε «οι φορολογούμενοι υποχρεούνται … » να σκέπτονται «οι
λογιστές υποχρεούνται …».
Έχουμε δικαιώματα και όχι μόνον υποχρεώσεις.
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Παπαδόπουλος Νικόλαος Πανίδης Αβραάμ
Για την «αναμετάδοση»
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΠΑΤΕΛΗΣ
Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Συνάδελφοι,
Τα ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Και τα ΚΟΙΝΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ
Απαιτούν ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ
Γιατί
«ΜΟΝΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»
Πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί στις 11 του Μάρτη – ήρθε η ώρα να υλοποιήσουμε
την προφορικά διατυπωθείσα, κατ’ επανάληψη, κοινή πρόθεση για
«ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ».
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο