Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

TIME:"Μήπως παρατράβηξαν οι περικοπές;”.

Στα νέα μέτρα λιτότητας αναφέρεται το περιοδικό TIME“Σε τροχιά διαρκούς κρίσης βρίσκεται ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ” γράφει χαρακτηριστικά σε εκτενές άρθρο του για τα νέα μέτρα λιτότητας το περιοδικό TIME. Στον τίτλο του άρθρου τίθεται το ερώτημα εάν, μετά και την ανακοίνωση της νέας καταιγίδας περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, οι περικοπές “παρατράβηξαν”. Ο συντάκτης του άρθρου αναφέρει ότι “η ελληνική κυβέρνηση υιοθέτησε αυθωρεί τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου” προκειμένου να πείσει την τρόικα να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ωστόσο, όπως λέει το περιοδικό, μετά από ένα χρόνο συνεχών περικοπών και νέων φόρων, η κρίση όλο και βαθαίνει ενώ “ένα σύννεφο κατήφειας σκεπάζει την Ελλάδα”. “Τα κακά νέα έχουν γίνει πλέον ο κανόνας στην Ελλάδα” γράφει το άρθρο και παραθέτει συνεντεύξεις από Έλληνες εργαζόμενους, ανέργους και συνταξιούχους που συγκεντρώθηκαν χθες στις διάφορες πορείες και διαδηλώσεις διαμαρτυρίας που διοργανώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας.

Καθώς το ΔΝΤ σε έκθεσή του προβλέπει ότι μέσα στο 2012 η αναλογία του χρέους προς το ΑΕΠ θα αγγίζει το 190%, οι περικοπές και οι θυσίες έγιναν “χωρίς κανένα όφελος” για τον κόσμο. Με μελανά χρώματα σκιαγραφεί και το μέλλον της χώρας μας: “εκτός του να επιβιώσουν αυτής της εμμένουσας κρίσης, οι Έλληνες -ειδικά οι νέοι- αντιμετωπίζουν ένα ζοφερό μέλλον με τα ποσοστά ανεργίας μεταξύ των ατόμων ηλικίας 25 και 35 ετών να φτάνουν το 25%”.

24h NewsRoom
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description doctor | Σεπτεμβρίου 23, 2011 12:17 μ.μ. | Reply
Και τι είναι το TIME μπροστά στην Τρέμη και την παρέα της και την "πραγματικότητα" που μας πουλάνε κάθε βράδυ ;
image description gkazan | Σεπτεμβρίου 23, 2011 3:15 μ.μ. | Reply
Φυλλάδα
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο