Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

«Η ΕΕ δεν θα επιτρέψει άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας».

Κατηγορηματικό «όχι» του Όλι Ρεν σε έξοδο της χώρας από το ευρώ.

Νέο μήνυμα στήριξης της Ευρώπης προς την Ελλάδα μεταφέρει ο ευρωπαίος επίτροπος, αρμόδιος για θέματα Οικονομικών, Όλι Ρεν, από την Ουάσιγκτον όπου βρίσκεται για την τακτική σύνοδο των μελών του ΔΝΤ.

Ο επίτροπος τονίζει ότι η Ευρώπη δεν θα επιτρέψει ούτε την άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας, αλλά ούτε και την έξοδό της από το ευρώ, απαντώντας ευθέως σε όσους καθημερινά ποντάρουν στα πλέον αρνητικά σενάρια για τη χώρα μας.

Ωστόσο, ο κ. Ρεν, στη νέα τοποθέτησή του δεν προσπαθεί να «χαϊδέψει το αυτί» των Ελλήνων, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση, επιρρίπτοντάς της ευθύνες ότι δεν έχει προχωρήσει στην πλήρη εφαρμογή των μέτρων που έχει συμφωνήσει με την τρόικα.

Σύμφωνα με το Reuters, αναφερόμενος στην ιδέα του ευρωομολόγου, ο κ. Ρεν επισημαίνει ότι θα μπορούσε να καταστεί μια ρεαλιστική πρόταση, υπό την προϋπόθεση ότι θα ενισχυθεί ο ρόλος της νομισματικής ένωσης.

Πηγή Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο