Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ελβετία: Προς συμφωνία με την Αθήνα για διπλή φορολόγηση.

Ελβετία: Προς συμφωνία με την Αθήνα για διπλή φορολόγηση.

 Η Βέρνη συζητά το ενδεχόμενο διπλής φορολόγησης, με στόχο να σταματήσει η φοροδιαφυγή Ελλήνων με ελβετικούς λογαριασμούςΗ ελληνική κυβέρνηση συζητά με τη Βέρνη, την πιθανότητα σύναψης μίας συμφωνίας για διπλή φορολόγηση, με στόχο να σταματήσει η φοροδιαφυγή όσων Ελλήνων διατηρούν λογαριασμούς στην Ελβετία, δήλωσε σήμερα από το Βερολίνο, η Ελβετίδα υπουργός Οικονομικών, Εβελίνε Βίντμερ-Σλουμπφ.

"Διεξάγουμε τεχνικές συζητήσεις" με το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών, δήλωσε η Βίντμερ-Σλουμπφ, ενώ πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για το θέμα.

Η Ελβετίδα υπουργός Οικονομικών έχει πρόσφατα υπογράψει μία παρόμοια συμφωνία με τη γερμανική κυβέρνηση.

24h NewsRoom
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο