Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Το Νέο point system με το οποίο θα γίνονται οι έλεγχοι.

Ποινολόγιο για τους φορολογούμενους δημοσιοποίησε το υπουργείο Οικονομικών. Με μόρια και υποθέσεις ρίσκου θα επιλέγονται οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που θα ελεγχθούν, από την 1η Νοεμβρίου

Το Νέο  point system με το οποίο θα γίνονται οι έλεγχοι.

Ποινολόγιο για τους φορολογούμενους δημοσιοποίησε το υπουργείο Οικονομικών. Με μόρια και υποθέσεις ρίσκου θα επιλέγονται οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που θα ελεγχθούν, από την 1η Νοεμβρίου

Με απόφαση του υπουργείου, καθορίζονται τα μόρια για περίπου 300 φορολογικές παραβάσεις, καθώς και στοιχεία φορολογικής συμπεριφοράς, όπως είναι η συναλλαγή με εξωχώρια εταιρεία (offshore εταιρεία) ή το γεγονός ότι έχει η εταιρεία λάβει επιδοτήσεις ή επιχορηγήσεις. Στον πίνακα αυτόν και σε κάθε κριτήριο αναφέρονται αναλυτικοί κανόνες που υλοποιούν το κριτήριο, καθώς επίσης και ο αριθμός των μορίων βαρύτητας του κάθε κανόνα, ο οποίος βασίστηκε στα ποιοτικά χαρακτηριστικά, στα οικονομικά, χωροταξικά και χρονικά δεδομένα.

Σχετική απόφαση ΠΟΛ.1178/23.8.2011
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο