Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

«Λουκέτο» στις πρώτες 19 εφορίες.

Ξεκινά η εφαρμογή του Καλλικράτη στις Δ.Ο.Υ.

Σε εφαρμογή τίθεται το σχέδιο κατάργησης και συγχώνευσης εφοριών που είχε ανακοινώσει το Υπουργείο Οικονομικών. Μέχρι τα τέλη του 2011, θα έχει μπει λουκέτο στις πρώτες 19 εφορίες αλλά και θα καταργηθούν 62 τμήματα εξόδων.

Οι εφορίες που κλείνουν βρίσκονται στην περιφέρεια και, σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών πρόκειται για ΔΟΥ που υπολειτουργούν ενώ τα τμήματα εξόδων βρίσκονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι αρμοδιότητες των 19 αυτών εφοριών θα περιέλθουν σε άλλες, μεγαλύτερες ΔΟΥ ενώ προετοιμάζονται καταργήσεις και συγχωνεύσεις και για άλλες ΔΟΥ σε ολόκληρη τη χώρα. Σύμφωνα με το Έθνος, η μεταφορά αρχείων φορολογουμένων θα έχει ολοκληρωθεί εντός του 2012, προκειμένου να γίνει ξεκινήσουν οι καταργήσεις εφοριών και στις δυο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Ποιες ΔΟΥ καταργούνται

1. ΔΟΥ Τροπαίων, η οποία ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Δημητσάνας.
2. ΔΟΥ Ακράτας, που ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Αιγίου.
3. ΔΟΥ Κλεπορίας, που ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Καλαβρύτων.
4. ΔΟΥ Ανδρίτσαινας, που ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Κρεστένων.
5. ΔΟΥ Βάρδας, η οποία ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Λεχαινών.
6. ΔΟΥ Τυμπακίου, που ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Μοιρών.
7. ΔΟΥ Καστελίου Πεδιάδος, που ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Αρκαλοχωρίου.
8. ΔΟΥ Ληξουρίου, που ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Αργοστολίου.
9. ΔΟΥ Νεάπολης Βοίου, που ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Σιάπστας.
10. ΔΟΥ Δερβενίου, που ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Ξυλοκάστρου.
11. ΔΟΥ Αρεόπολης, που ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Γυθείου.
12. ΔΟΥ Κροκεών, που ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Σκάλας.
13. ΔΟΥ Νεάπολης Βοιών, που ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Μολάων.
14. ΔΟΥ Νεάπολης, που ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Αγίου Νικολάου.
15. ΔΟΥ Πλωμαρίου, που ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Μυτιλήνης.
16. ΔΟΥ Μήθυμνας, που ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Καλλονής.
17. ΔΟΥ Φιλιατρών και Γαργαλιά νων, που ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Κυπαρισσίας.
18. ΔΟΥ Πάργας, που ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Φαναριού.
19. ΔΟΥ Καρλοβασίου, που ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Σάμου
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο