Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Τελεσίγραφο για την καταγραφή ληξιπρόθεσμων οφειλών των Ταμείων.

Προθεσμία μέχρι την Τετάρτη έδωσε το υπ. Εργασίας.

Να καταγράψουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, οι οποίες δημιουργήθηκαν μέχρι και την 31.12.2010 και έπρεπε να έχουν εξοφληθεί στο πρώτο τρίμηνο του 2011, ζητά με έγγραφό της από τις διοικήσεις των Ταμείων η Γενική Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αθηνά Δρέττα. Η Γ.Γ Κοινωνικών ασφαλίσεων ζητά επίσης να αναφέρουν μέχρι αύριο στο Υπουργείο Εργασίας το ύψος των οφειλών και το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής τους.

Η κ. Δρέττα ενημερώνει επίσης τα Ταμεία για τους περιορισμούς που τίθενται από την εφαρμογή του ν.3985/2011 «Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015» και ζητά από τους φορείς οι οποίοι έχουν υποστεί περικοπές στις επιχορηγήσεις τους, να τροποποιήσουν τους προϋπολογισμούς τους περικόπτοντας ισόποσα το ύψος των εξόδων τους. Στο έγγραφο, επισημαίνεται ότι σε εξαιρετικές μόνο περιπτώσεις, όπου υφίστανται ανειλημμένες υποχρεώσεις και οι περικοπές των εξόδων θα οδηγήσουν σε αύξηση των ανεξόφλητων υποχρεώσεων, οι μειωμένες επιχορηγήσεις θα μπορούν να αντικατασταθούν με τη χρήση των υφιστάμενων ταμειακών διαθεσίμων ή την πώληση χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων (μετοχές, ομόλογα κλπ).

Πηγή Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο