Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Στις 8 το βράδυ η νέα τηλεδιάσκεψη Βενιζέλου-τρόικας.

Στις 8 το βράδυ η νέα τηλεδιάσκεψη Βενιζέλου-τρόικας.

Σκληρές διαπραγματεύσεις για την 6η δόση.


Στις 8 το βράδυ θα επαναληφθεί η τηλεδιάσκεψη του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, με τους επικεφαλής της τρόικας.

Όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές τείνουν να καταλήξουν σε συμφωνία σχετικά με ένα νέο πακέτο μέτρων, με επίκεντρο τις περικοπές στο Δημόσιο, που θα εξασφαλίσει την εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου στη χώρα.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί σήμερα και το νέο πακέτο μέτρων, το οποίο θα καλύπτει ένα «κενό» 1 δισ. ευρώ για φέτος που δημιουργείται από την αναμενόμενη χαμηλή απόδοση του τέλους ακινήτων, ενώ θα επεκτείνεται και στο 2012.

Ο υπουργός Οικονομικών θα έχει συσκέψεις με συνεργάτες του από το πρωί και μέχρι τις 3 το μεσημέρι και στην συνέχεια θα ενημερώσει την Βουλή για θέματα λειτουργίας της ΕΛ. ΣΤΑΤ αλλά και για το υπό ψήφιση νομοσχέδιο για τι τραπεζικό σύστημα το οποίο περιλαμβάνει και την ρύθμιση για το νέο χαράτσι στα ακίνητα.

Πηγή Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο