Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά το Internal Audit Conference.

Διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά το Internal Audit Conference.

Συνέδριο του Ελληνικού Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών και της Boussias Communications  για Εσωτερικό Έλεγχο

Η Boussias Communications και το Ελληνικό Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών διοργανώνουν το 2nd Internal Audit Conference, με τίτλο “The 360º Outlook” την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να παρουσιάσει το πώς ο εσωτερικός έλεγχος μπορεί να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά, αξιοποιώντας συνέργιες με τις επιμέρους διευθύνσεις της επιχείρησης, το Audit Committee, τα θεσμικά όργανα του κράτους, αλλά και τους εξωτερικούς ελεγκτές, με σκοπό τη σφαιρική αντιμετώπιση καίριων θεμάτων διαχείρισης κινδύνου και κανονιστικής συμμόρφωσης.

To 2nd Internal Audit Conference συγκεντρώνει κορυφαίος ξένους και έλληνες ομιλητές, ειδικούς σε θέματα εσωτερικού ελέγχου οι οποίοι θα μεταφέρουν στο κοινό την δική τους διευρυμένη εμπειρία και γνώση γύρω από όλα τα επίκαιρα θέματα εσωτερικού ελέγχου.
Το συνέδριο πραγματοποιείται και με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής (ISACA).

Περισσότερες πληροφορίες: www.internalaudit.gr

Για την Boussias Communications
Η Boussias  Communications είναι ο Οργανισμός Επικοινωνίας με 30ετή παρουσία και τη μεγαλύτερη αποδοχή στις αγορές του marketing, της διαφήμισης, των media, των τηλεπικοινωνιών, των τραπεζών, της πληροφορικής, της οικονομικής διεύθυνσης και του Ανθρώπινου Δυναμικού. Η εταιρεία εκδίδει τα περιοδικά Marketing Week, Σελφ Σέρβις, Net Week, Banker’s Review, HR Professional, CFO Agenda, Marketing Guide, καθώς και τα ημερήσια ηλεκτρονικά newsletters Daily Fax και Net Fax. Έχει δε διοργανώσει πάνω από 200 συνέδρια τα τελευταία 10  χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες
Ειρήνη Γκίνη
Τ: 210 6617777 (207)
[email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description DRIVECENTER | Σεπτεμβρίου 20, 2011 8:27 π.μ. | Reply
Η επίσκεψή μου στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας δεν με ικανοποίησε. Βιογραφικά ομιλητών γενικόλογα, χωρίς τίτλους σπουδών, αντικείμενα εργασίας ενίοτε αόριστα, κόστος συμμετοχής που το μαθαίνεις αφού προηγουμένως το αποδεχτείς και το πληρώνεις πας δεν πας.
image description fefe | Μαρτίου 18, 2012 5:22 π.μ. | Reply
εχεις δικιο,ειναι ολοι τους τελειως αχρηστοι εκει περα και θρασυτατοι.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο