Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Πρέβεζα: Ο υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. και ο λογιστής κατηγορούνται και για απάτη

Νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση χρηματισμού υπαλλήλου της Δ.Ο.Υ. Πρέβεζας και ενός λογιστή που βρέθηκαν να κατέχουν προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία, ο 38χρονος κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα της Πρέβεζας το μεσημέρι της Τετάρτης ότι υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Πρέβεζας απαίτησε μέσω του λογιστή του, το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, προκειμένου να διαγραφεί οφειλόμενο από τη Δ.Ο.Υ. Πρέβεζας πρόστιμο, ύψους εννέα χιλιάδων τριακοσίων 9.300 ευρώ.

Ο 38χρονος παρέδωσε το ποσό των 400ων ευρώ στον λογιστή του ο οποίος στην συνέχεια πήγε στην Δ.Ο.Υ.. Εκεί όμως βρίσκονταν αστυνομικοί που παρακολουθούσαν διακριτικά την κάθε κίνηση.

Κατά την σωματική έρευνα που ακολούθησε στον 58χρονο υπάλληλο της Δ.Ο.Υ. βρέθηκε το πόσο των 200ων ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα ενώ τα υπόλοιπα επίσης προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 200ων ευρώ είχε κατατεθεί στο Δημόσιο Ταμείο από τον 38χρονο λογιστή, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν δύο διπλότυπα είσπραξης της Δ.Ο.Υ. Πρέβεζας, στα οποία αναγράφονταν το χρηματικό ποσό των 194,56 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι συλληφθέντες εξαπάτησαν τον 38χρονο λέγοντας του ψέματα ότι του είχε επιβληθεί πρόστιμο αξίας 9.300 ευρώ, ώστε αυτός να τους καταβάλλει το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων ευρώ ως αντίτιμο για την ακύρωση του.

Και οι δύο θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Πρέβεζας.


Πηγή pamepreveza.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο