Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Εφορίες α λα γαλλικά

Γάλλοι «ειδικοί» φοροτεχνικοί και τελωνειακοί θα συνδράμουν την Ελλάδα

«Ράμπο» από τη Γαλλία, εξειδικευμένοι σε φοροτεχνικά και τελωνειακά θέματα, αποστέλλονται στην Ελλάδα προκειμένου να στηθούν εκ νέου οι εφορίες.

Η υπουργός Προϋπολογισμού της Γαλλίας, Βαλερί Πεκρές, ανακοίνωση την αποστολή μέσω της γαλλικής τηλεόρασης και συγκεκριμένα τόνισε ότι «ένας συγκεκριμένος αριθμός γάλλων φοροτεχνικών και τελωνειακών θα βοηθήσουν την ελληνική κυβέρνηση να συγκροτήσει μια αξιόπιστη φορολογική αρχή».

Παράλληλα επεσήμανε πως η Ελλάδα πρέπει «να διανύσει το τμήμα του δρόμου που της αντιστοιχεί» για την αποκατάσταση των οικονομικών της. Σημείωσε ακόμη ότι η τηλεδιάσκεψη χθες το βράδυ, ανάμεσα στον Γιώργο Παπανδρέου, τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί και τη Γερμανίδα καγκελάριο Αγγελα Μέρκελ ήταν «μια συνάντηση εκτίμησης της κατάστασης».

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Καγκελάριος υπενθύμισαν την προσήλωσή τους στη συμμετοχή της Ελλάδας στην ευρωζώνη και την επιθυμία τους να σωθεί η Ελλάδα», τόνισε η Γαλλίδα υπουργός και εκπρόσωπος της κυβέρνησης.
Πηγή: 24h.gr

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description DimitrisD | Σεπτεμβρίου 16, 2011 7:59 μ.μ. | Reply
Να αρχίσουμε μαθήματα Γαλλικών εμείς οι λογιστές;;;; :-D
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο