Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Στο στόχαστρο αναπηρικές συντάξεις και επιδόματα

Επιτάχυνση των ελέγχων αποφασίστηκε στην κυβερνητική σύσκεψη

Να επιταχυνθεί ο ενδελεχής έλεγχος των αναπηρικών συντάξεων και να επανεξεταστούν όλα τα προνοιακά επιδόματα, αλλά και όσοι δικαιούνται να τα εισπράττουν, αποφασίστηκε στην κυβερνητική σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου την Τετάρτη το απόγευμα.

Όπως εξήγησε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ενημερώνοντας τους συναδέλφους του και τον πρωθυπουργό, από τον επανέλεγχο θα υπάρξει εξοικονόμηση 250 εκατομμυρίων για το 2012, σύμφωνα με τη δέσμευση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.

Η αρχική πρόβλεψη ήταν ο έλεγχος να γίνει μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, αλλά με εντολή του υπουργού Υγείας θα προχωρήσει άμεσα την εφαρμογή ώστε να καταγραφεί στον προϋπολογισμό του 2012.
Πηγή: Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description PLAT | Σεπτεμβρίου 15, 2011 11:27 π.μ. | Reply
Ολες δοθηκαν προεκλογικα.Οι πολιτικοι που τις δωσανε για ψηφοθηρια δεν τιμωρουνται.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο