Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΥΠΟΙΚ: Εντατικοποίηση ελέγχων για ΦΠΑ και ληξιπρόθεσμα χρέη

ΥΠΟΙΚ: Εντατικοποίηση ελέγχων για ΦΠΑ και ληξιπρόθεσμα χρέη

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου συνοδευόμενος από τον γ. γραμ. Τελωνειακών και Φορολογικών θεμάτων Γιάννη Καπελέρη και τον ειδικό γραμ. ΣΔΟΕ κ. Γιάννη Διώτη, επισκέφθηκε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στην Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας στο Καλοχώρι. Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τους διευθυντές των τελωνείων, των ΔΟΥ, της Οικονομικής Επιθεώρησης και των Κτηματικών Υπηρεσιών επισημάνθηκε η ανάγκη για την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών.

Μιλώντας στους εκπροσώπους της Οικονομικής Διοίκησης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Παντελής Οικονόμου έθεσε τους στόχους για το επόμενο διάστημα: «έχουμε να φέρουμε εις πέρας τρία έργα:1ον να αυξήσουμε τα δημόσια έσοδα, 2ον, να παρουσιάσουμε ένα δίκαιο και απλό φορολογικό τον Οκτώβριο και 3ον να δημιουργήσουμε μια τίμια σχέση με τους φορολογούμενους».
Ακόμη, ο κ. Οικονόμου κάλεσε τους εκπροσώπους της Οικονομικής Διοίκησης να εντατικοποιήσουν τους ελέγχους για το ΦΠΑ και τα ληξιπρόθεσμα χρέη και ζήτησε την ενίσχυση των συνεργείων είσπραξης προστίμων.
Οι διευθυντές των Υπηρεσιών Βορείου Ελλάδος παρουσίασαν στον κ. Οικονόμου τις προτάσεις τους εν όψει του νέου φορολογικού που θα κατατεθεί τον Οκτώβριο και δεσμεύτηκαν ότι θα τις καταθέσουν εγγράφως .
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο