Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Κλειστές οι εφορίες Δευτέρα και Τρίτη

Διαμαρτύρονται οι εφοριακοί για τις περικοπές

Μετά από συνεδρίαση της Εκτελεστικής της ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ και ύστερα από τις πρόσφατες αρνητικές εξελίξεις για τους εργαζόμενους στον κλάδο, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η απεργία που είχε ανασταλεί.

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις ξεκινάνε από την ερχόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με την εισήγηση που διατυπώνεται, θα πραγματοποιηθεί σαρανταοκτάωρη απεργία για την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη 12-13/9/2011.

Υπάρχουν προτάσεις, οι κινητοποιήσεις να συνεχιστούν με επαναλαμβανόμενες απεργίες ή απεργία διαρκείας. Οι ομοσπονδίες των εργαζομένων στο υπουργείο Οικονομικών αντιδρούν στην υπαναχώρηση και τον εμπαιγμό της κυβέρνησης στο θέμα της διατήρησης της «προσωπικής διαφοράς» στις αποδοχές τους.
Πηγή: Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description zacalys | Σεπτεμβρίου 8, 2011 8:56 μ.μ. | Reply
Συνεχιστε ακάθεκτοι...ΟΛΗ η Ελλάδα στο πλευρό σας
image description elion | Σεπτεμβρίου 9, 2011 2:41 μ.μ. | Reply
Εδώ κόσμος θα χάσει τη δουλειά του και θα γίνει απεργία για τη μη τήρηση της συμφωνίας για το "επίδομα" της προσωπικής διαφοράς,τι λέμε τώρα!
Έλεος, δεν δέχομαι να υπάρχει ελίτ στις αποδοχές, είμαι υπέρ του ενιαίου μισθολογίου.... και ναι θα βγώ να διαμαρτυρηθώ επειδή κόσμος θα χάσει τη δουλειά του και δεν αντέχει η οικονομία μας άλλους ανέργους.
Όχι στην εφεδρεία των υπαλλήλων που θα τους στείλει σπίτι τους και ας κοπούν οι μισθοί.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο