Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νόμιμη η βοήθεια προς την Ελλάδα.

Σήμερα αποφασίζει το γερμανικό δικαστήριο για την Ελλάδα .

0 Απέρριψε το Γερμανικό Δικαστήριο την προσφυγή κατά των πακέτων στήριξης
Καμία συνταγματική παραβίαση δεν σημειώθηκε από την απόφαση της γερμανικής Καγκελαρίας για τη συμμετοχή της χώρας στα πακέτα στήριξης της Ελλάδας,της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας, σύμφωνα με το Συνταγματικό Δικαστήριο της Καλσρούης στη Γερμανία.

Οι αποφάσεις για τα πακέτα στήριξης των χωρών της Ευρωζώνης και η συμμετοχή της Γερμανίας στο EFSF, όμως, δεν είχε την απαιτούμενη συμμετοχή της γερμανικής βουλής αποφάνθηκε το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας και εφεξής, η γερμανική Βουλή θα πρέπει να έχει πιο άμεση εποπτεία σχετικά με τις αποφάσεις για εμπλοκή της χώρας στον ευρωπαϊκό

Πηγή Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο