Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Δείτε επίσης

Εγκύκλιος φωτιά του Φίλιππου Σαχινίδη στα υπουργεία για την κατάρτιση του προϋπολογισμού του 2012.

Αξιοποίηση δηλαδή πώληση περιουσίας ζητά από υπουργεία και φορείς ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης και στην σχετική εγκύκλιο που απέστειλε (με αφορμή την κατάρτιση του προϋπολογισμού του 2012) σημειώνει τις περιορισμένες δυνατότητες επιχορηγήσεων από τον προϋπολογισμό.

Εκτός από την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας ζητά από τους φορείς περικοπές κατά 20% τις δαπάνες για φως , νερό, τηλέφωνα και ενοίκια ενώ ζητά να εφαρμοστούν και τα ψηφισθέντα μέτρα όπως η μείωση κατά 50% του κινήτρου απόδοσης, αναστολή μισθολογικών ωριμάνσεων και εφαρμογή του κανόνα 1 πρόσληψη για κάθε 10 αποχωρήσεις έως το τέλος του 2011 και 1 προς 5 το 2012.

Ιδιαίτερη δημόσια έχει και η επισήμανση του κ. Σαχινίδη ότι ο προϋπολογισμός του 2012 θα καταρτιστεί με βάση το υφιστάμενο μισθολόγιο αλλά και τις περικοπές που έχουν ήδη περάσει σε επιδόματα αφού το νέο μισθολόγιο δεν έχει καν ακόμα ολοκληρωθεί.

Η σχετικη εγκύκλιος

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο