Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Επιστολή του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών στον Υποργό Οικονομικών για παράταση στην Υποβολή φορολογικών Δηλώσεων.

Επιστολή του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών στον Υποργό Οικονομικών για παράταση στην Υποβολή φορολογικών Δηλώσεων....

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΘΗΝΩΝ

 

 

Αθήνα, 27Φεβρουαρίου 2006

 

Προς: Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών

 

Υπ’ όψιν : Υπουργού κ. Γεωργίου Αλογοσκούφη

                  Υφυπουργού κ. Μπέζα Αντώνη

 

Κοινοποίηση : Γεν. Διευθυντή Φορολογίας

                        Διευθυντή Φορολογίας Εισοδήματος

 

 

 

Θέμα : « Παράταση προθεσμιών υποβολής Φορολογικών Δηλώσεων»

 

 

Αγαπητοί κύριοι , οι συνάδελφοι Λογιστές – Φοροτεχνικοί , λόγω της καθυστερημένης παραλαβής των βεβαιώσεων από το Τ.Ε.Β.Ε., τις ασφαλιστικές  εταιρείες και των φορολογικών εντύπων από το TAXIS δεν έχουν στη διάθεση τους τα στοιχεία εκείνα που απαιτούνται προκείμενου να συμπληρώσουν τις φορολογικές δηλώσεις των πελατών τους. Επιπλέον  το περιορισμένο χρονικό περιθώριο που έχει καθορίσει το Υπουργείο Οικονομικών, για την υποβολή τους, από  01/03/2006,καθιστά ακόμα δυσκολότερο το έργο τους ,για  αυτό  παρακαλούμε θερμά να προβείτε άμεσα σε παράταση των προθεσμιών ,σε εύλογο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα  κατά 15 ημέρες , οπότε και να υποβληθούν οι δηλώσεις.

 

Με  εκτίμηση

 

 

 

 

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

  ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΟΛΥΓΓΕΡ                                                   ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΛΩΝΙΑΤΗΣ

 

 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο