Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέα μορφή εταιρείας σχεδιάζει ο Μ. Χρυσοχοΐδης

Στόχος οι διευκολύνσεις για την έναρξη επιχειρήσεων

Νέα μορφή εταιρείας σχεδιάζουν στο υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, με σκοπό να διευκολύνουν τους ενδιαφερόμενους, επίδοξους επιχειρηματίες.

Η κίνηση αυτή, η οποία βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στα άμεσα σχέδια του αρμόδιου υπουργού, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, οφείλεται στις επανειλημμένες εκκλήσεις του επιχειρηματικού κόσμου.

Βασικοί άξονες, στους οποίους κινείται η νομοπαρασκευαστική επιτροπή που έχει συγκροτήσει ο υπουργός, είναι η ανάγκη για μικρότερο κεφάλαιο έναρξης της εκάστοτε επιχείρησης καθώς και η ευκολία εισόδου και εξόδου των εταίρων με σκοπό την ευελιξία στην ίδρυση νέων επιχειρήσεων.

Αντικείμενο διαπραγμάτευσης θα αποτελέσουν και οι εταιρικές ευθύνες στη νέα μορφή επιχείρησης και τέλος ο τρόπος συμμετοχής των μετόχων στη λήψη αποφάσεων.
Πηγή: newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο