Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Συνεχίζουν να παρανομούν οι επιχειρήσεις.

Στο 61% που ελέγχθηκαν βρέθηκαν φορολογικές παραβάσεις.

Παραβάσεις καταλογίστηκαν σε περισσότερες από τις μισές επιχειρήσεις που ελέγχθηκαν από το ΣΔΟΕ το καλοκαίρι, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ 99,5 ο διευθυντής Σχεδιασμού Λογιστικών Ελέγχων του ΣΔΟΕ, Ν. Λέκκας.

«Κάναμε ελέγχους σε 318 “στόχους”. Οι παραβάτες ήταν 195. Δηλαδή, ο μέσος όρος παραβατικότητας ήταν 61%, με συνολικά 900 παραβάσεις», τόνισε και ανέφερε ότι τώρα το ΣΔΟΕ εστιάζει τους ελέγχους στην απόδοση του ΦΠΑ, Σημείωσε δε, ότι έως τα τέλη του έτους θα λειτουργούν κανονικά όλες οι διευθύνσεις που θα κάνουν ελέγχους με το νέο σύστημα on line.

«Υπάρχει ένα σύστημα ελεγκτικών μηχανισμών, που πιλοτικά έχει αναλάβει το ΣΔΟΕ και θα γίνουν έλεγχοι στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία. Μέσα στον Οκτώβριο, οι τρεις υπηρεσίες αυτές θα λειτουργούν κανονικά, online και με laptop. Και προσδοκούμε από την 1η Ιανουαρίου του 2012 να λειτουργούν κανονικά όλες οι διευθύνσεις», κατέληξε ο κ. Λέκκας.

Πηγή Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο