Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Συνεργασία ΓΕΣΕΒΕ με το υπουργείο οικονομικών για το εθνικό φορολογικό σύστημα

Συνάντηση Αναπληρωτή Υπουργού Π. Οικονόμου με την ΓΣΕΒΕΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΝΙΚΗΣ 5-7
10180 ΑΘΗΝΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ TΗΛ.: 210-3332551/2
FAX: 210-3332559
e-mail : [email protected]

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι, με το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ και συζήτησαν τις προτάσεις της συνομοσπονδίας για το νέο φορολογικό, τις οποίες χαρακτήρισε πολλές και ενδιαφέρουσες. Σε δήλωσή του μετά την συνάντηση ο κ. Οικονόμου ευχαρίστησε την ΓΣΕBEE για την συμμετοχή της σε αυτήν την ουσιαστική -όπως είπε- συζήτηση και μεταξύ άλλων τόνισε:
?H επιτροπή που έχουμε συστήσει για την αξιολόγηση θα προχωρήσει σε περαιτέρω μελέτη και ασφαλώς και υιοθέτηση των προτάσεων οι οποίες δεν συναντούν καμιά αντίρρηση από άλλους φορείς. Τώρα ειδικότερα εδώ, επειδή οι προτάσεις είναι και πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες, συνεννοηθήκαμε ένα τεχνικό κλιμάκιο του υπουργείου με ένα αντίστοιχο τεχνικό κλιμάκιο της ΓΣΕΒΕΕ αύριο το πρωί να προχωρήσει σε επεξεργασία συγκεκριμένων σημείων τα οποία εκτιμούμε ότι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και από άποψη έκτασης και από άποψη βάθους θετικών συνεπειών, ούτως ώστε να καταφέρουμε να τα ενσωματώσουμε στο εθνικό φορολογικό σύστημα που τον Οκτώβριο θα είναι μια πραγματικότητα για την πατρίδα μας.?
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο