Αποτελέσματα live αναζήτησης

«Ταλέντο» στη φοροδιαφυγή έχει η Κρήτη.

15 Αύγουστου 2011 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Στοιχεία σοκ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.
«Ταλέντο» στη φοροδιαφυγή έχει η Κρήτη.
Στοιχεία σοκ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.
Έντονη φορολογική παραβατικότητα εντοπίζεται σε επιχειρήσεις στην Κρήτη, καθώς οι επιχειρηματίες δεν τηρούν βιβλία ή αναγράφουν ελλιπή στοιχεία, παρά τις απειλές για λουκέτο και αυστηρά πρόστιμα.

Όπως δημοσιεύει το flashnews,  σε σύνολο 164 ελέγχων στην Κρήτη επιβλήθηκαν πρόστιμα σε 125 παραβάτες , δηλαδή στο 76% των επιχειρήσεων που ελέχθησαν, γεγονός που καθιστά το νησί «ταλέντο» στη φοροδιαφυγή σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ιδιαίτερα υψηλή ήταν η φοροδιαφυγή και στα Ιόνια νησιά και συγκεκριμένα την Κέρκυρα, την Λευκάδα, την Κεφαλλονιά και την Ζάκυνθο, με ποσοστό 71 τοις εκατό ενώ αντίστοιχα στην Χαλκιδική και την Πιερία η φορολογική παραβατικότητα έφθασε το 60 τοις εκατό.

Η φοροδιαφυγή βέβαια δεν αποτελεί αγαπημένο σπορ μόνο στα νησιά καθώς η ίδια εικόνα φαίνεται ότι επικρατεί και στα παράλια της Αττικής όπου μετά από 705 ελέγχους του ΣΔΟΕ στην Αττική εντοπίστηκαν 490 παραβάτες (70%)

Στην Ανατολική και Κεντρική Μακεδονία, την Θράκη, την Δυτική Ελλάδα, την Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο έγιναν 2.170 έλεγχοι και εντοπίστηκαν 1.229 παραβάτες, δηλαδή ποσοστό 56 τοις εκατό.

πηγή Newsbeast.gr


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης