Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

«Ταλέντο» στη φοροδιαφυγή έχει η Κρήτη.

Στοιχεία σοκ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

«Ταλέντο» στη φοροδιαφυγή έχει η Κρήτη.
Στοιχεία σοκ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.
Έντονη φορολογική παραβατικότητα εντοπίζεται σε επιχειρήσεις στην Κρήτη, καθώς οι επιχειρηματίες δεν τηρούν βιβλία ή αναγράφουν ελλιπή στοιχεία, παρά τις απειλές για λουκέτο και αυστηρά πρόστιμα.

Όπως δημοσιεύει το flashnews,  σε σύνολο 164 ελέγχων στην Κρήτη επιβλήθηκαν πρόστιμα σε 125 παραβάτες , δηλαδή στο 76% των επιχειρήσεων που ελέχθησαν, γεγονός που καθιστά το νησί «ταλέντο» στη φοροδιαφυγή σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ιδιαίτερα υψηλή ήταν η φοροδιαφυγή και στα Ιόνια νησιά και συγκεκριμένα την Κέρκυρα, την Λευκάδα, την Κεφαλλονιά και την Ζάκυνθο, με ποσοστό 71 τοις εκατό ενώ αντίστοιχα στην Χαλκιδική και την Πιερία η φορολογική παραβατικότητα έφθασε το 60 τοις εκατό.

Η φοροδιαφυγή βέβαια δεν αποτελεί αγαπημένο σπορ μόνο στα νησιά καθώς η ίδια εικόνα φαίνεται ότι επικρατεί και στα παράλια της Αττικής όπου μετά από 705 ελέγχους του ΣΔΟΕ στην Αττική εντοπίστηκαν 490 παραβάτες (70%)

Στην Ανατολική και Κεντρική Μακεδονία, την Θράκη, την Δυτική Ελλάδα, την Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο έγιναν 2.170 έλεγχοι και εντοπίστηκαν 1.229 παραβάτες, δηλαδή ποσοστό 56 τοις εκατό.

πηγή Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description epimenidis | August 15, 2011 4:21 PM | Reply
Γιατι εγω πιστευω οτι απο την αρχη του 2011 η ΣΔΟΥ Κρητης εχει στελεχωθει με αρκετα λαμογια, τα οποια παρουσιαζουν δηθεν παραβάσεις , εκει που δεν υπαρχουν προς ίδιο όφελος. Το ταλεντο δεν βρισκεται στους επιχειρηματιες, αλλα σε μια μεγαλη μεριδα των σδοϋκανων οι οποιοι τοποθετηθηκαν επι Καπελερη. Φυσικά δεν λεω οτι τους εβαλε ο Καπελέρης, αλλα τα μουχλιασμένα τσιράκια του.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο