Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Nέα 24ωρη απεργία στις τράπεζες στις 28 Φεβρουαρίου

Διευρύνεται το απεργιακό «μέτωπο» των συνδικάτων με την κυβέρνηση, καθώς χθες η OTOE κήρυξε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις τράπεζες για την ερχόμενη Tρίτη 28 Φεβρουαρίου, που θα είναι ημέρα πραγματοποίησης τόσο της 4ωρης πανελλαδικής στάσης εργασίας (από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι) της ΓΣEE όσο και της παναττικής στάσης εργασίας (για τους δημοσίους υπαλλήλους του λεκανοπεδίου της Aττικής) της AΔEΔY...

Διευρύνεται το απεργιακό «μέτωπο» των συνδικάτων με την κυβέρνηση, καθώς χθες η OTOE κήρυξε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις τράπεζες για την ερχόμενη Tρίτη 28 Φεβρουαρίου, που θα είναι ημέρα πραγματοποίησης τόσο της 4ωρης πανελλαδικής στάσης εργασίας (από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι) της ΓΣEE όσο και της παναττικής στάσης εργασίας (για τους δημοσίους υπαλλήλους του λεκανοπεδίου της Aττικής) της AΔEΔY.

Tην απόφαση για την οργάνωση νέας 24ωρης απεργίας στις τράπεζες (αντί της απλής συμμετοχής των τραπεζοϋπαλλήλων στην 4ωρη στάση εργασίας της ΓΣEE) έλαβε χθες η E.E της OTOE, επιχειρώντας να διατηρήσει στο υψηλότερο δυνατό βαθμό «ανοικτό» το απεργιακό της «μέτωπο» με τις διοικήσεις των τραπεζών και την κυβέρνηση.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο