Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Η πιο μεγάλη ώρα για ομόλογα και χρέος.

Πρώτη συνάντηση στην Αθήνα.

Η πιο μεγάλη ώρα για ομόλογα και χρέος.

Πρώτη συνάντηση στην Αθήνα.

Ο χρόνος και ο τρόπος συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα στο νέο δανειακό πρόγραμμα προς την Ελλάδα αποτελούν το βασικό αντικείμενο της σύσκεψης που θα γίνει σήμερα στην Αθήνα, σε διεθνές επίπεδο, στο πλαίσιο της διαδικασίας για την εφαρμογή των αποφάσεων της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής.

Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν κλιμάκιο του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) και στελέχη ελληνικών και ξένων τραπεζών, κατόχων ελληνικών ομολόγων.

Τη συνάντηση είχε προαναγγείλει ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος κατά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής της Διεθνούς ένωσης Τραπεζών Τσαρλς Νταλάρα, στην Ουάσινγκτον.

 Πηγή Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο