Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

«Θα χάσουν όσοι ποντάρουν σε ελληνική χρεοκοπία»

Επίθεση Τρισέ σε κερδοσκόπους

«Θα χάσουν όσοι ποντάρουν σε ελληνική χρεοκοπία»

Επίθεση Τρισέ σε κερδοσκόπους


«Θα χάσουν όσοι ποντάρουν σε ελληνική χρεοκοπία», δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν Κλοντ Τρισέ, εξαπολύοντας ταυτόχρονα επίθεση κατά των κερδοσκόπων.

Όπως είπε, αυτού του είδους η «κερδοσκοπία είναι σίγουρος τρόπος για να χάσει κάποιος λεφτά, μετά τις αποφάσεις της περασμένης Πέμπτης».

Σε συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό Le Point, ο Τρισέ υπογράμμισε τη σημασία της απόφασης που ελήφθη την περασμένη Πέμπτη για την Ελλάδα και το δεύτερο πακέτο διάσωσης ύψους 109 δισ. ευρώ.

Μάλιστα, ο κ. Τρισέ υπογράμμισε ότι η ευρωζώνη ως σύνολο αντιμετωπίζει λιγότερα προβλήματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες ή την Ιαπωνία.

Πηγή Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο