Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ενημερωμένος πίνακας με τα πακέτα κάλυψης του Ι.Κ.Α. για τις κοινές επιχειρήσεις, μετά την αύξηση της συνεισπραττόμενης εισφοράς υπέρ ΟΑΕΔ από 1.8.2011


Στα πλαίσια της έγκαιρης ενημέρωσης των συναδέλφων λογιστών - φοροτεχνικών, η επιστημονική ομάδα του Taxheaven, προχώρησε στην ενημέρωση του πίνακα με τις συνεισπραττόμενες εισφορές κοινών επιχειρήσεων (όπως αυτός υπάρχει στην ιστοσελίδα του Ι.Κ.Α.), έτσι όπως αυτός διαμορφώθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 9 του άρθρου 44 του ν. 3986/2011. Η αύξηση ισχύει για τις μισθολογικές περιόδους που ξεκινούν από 1.8.2011.

Σχετική είδηση

Μπορείτε να κατεβάσατε τον  πίνακα από  το συνημμένο αρχείο που βρίσκεται πάνω δεξιά της είδησης.
Οι αλλαγές έχουν μαρκαριστεί με κίτρινο χρώμα.Για την TaxHeaven


Κωνσταντίνος Δημ. Γραβιάς
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο